Kaikki minussa

Aura- ja energiajärjestelmän virtaukset

Kaikki minussa:
laaja ja kattava analyysi oman energiajärjestelmäsi virtauksesta

Tämä kirjallinen kanavointi on laaja katsaus omaan energiaasi ja sen värähtelyyn. Kanavoinnissa tarkastellaan mm. energiakeskustesi tilaa ja värähtelyä sekä tuodaan tietoisuuteesi informaatiota energiajärjestelmäsi muista taajuuksista kuten tunnekehosta, sisäisestä lapsesta, alitajunnasta ja maskuliini- ja feminiinienergiasta.

Kanavointi antaa sinulle ymmärrystä oman energiajärjestelmäsi tilasta ja siitä, kuinka se heijastaa kokonaisvaltaiseen olotilaasi, ajatuksiisi, tunteisiisi ja tuntemuksiisi ja elämäsi vallitseviin teemoihin. Lisäksi kanavoinnissa nostetaan esiin keinoja, joilla mahdollisia energiatukoksia voi itse hoitaa ja työstää ja siten kohottaa omaa värähtelyään ja palauttaa omaa energiajärjestelmää tasapainoon.

Tulkinta sisältää katsauksen seuraaviin energiajärjestelmäsi osiin:

  • Chakrat (tyypillisesti tulkinnassa mukaan nousevat maatähti, juurichakra, sakraalichakra, solar plexus, sydänchakra, kurkkuchakra, kolmas silmä, kruunuchakra ja sieluntähti)
  • Erilaiset energiakehot eli auran kerrokset: fyysinen keho, tunnekeho, mentaalikeho
  • Maskuliini- ja feminiinienergian virtaus
  • Muut energiajärjestelmän osat: sisäinen lapsi, sielu, alitajunta ja ego

Kanavointini on kirjallinen, sillä yleensä tietoa tulee paljon, eikä kaikki siitä avaudu yhdeltä istumalta. Suosittelenkin, että annat kanavoinnillesi rauhassa aikaa, ja palaat lukemaan sen myöhemmin toistamiseenkin. Moni kuvaa, että kanavoinnista aukeaa jotain uutta vielä usean lukukerran jälkeenkin.