Entiset elämät

ENTISTEN ELÄMIEN KANAVOINTI – MATKA OMAAN SIELUHISTORIAASI

Tässä kanavoinnissa saat tietoa 3 – 5 entisestä elämästäsi – sellaisista, jotka sinulle halutaan juuri tässä hetkessä nostaa omaan tietoisuuteesi. Entisten elämien kanavointi on ennen kaikkea mielenkiintoinen matka omaan sielunhistoriaasi ja elettyihin elämiin sekä kokemuksiin.

Jotkin tunteemme, pelkomme, käytösmallimme tai tapamme nähdä maailmaa kumpuavat kauempaa kuin tästä elämästä. Toisinaan kannamme mukanamme muistoja, jotka eivät selity nykyisen elämämme tapahtumilla. Kun alitajunnasta nostetaan tietoisuuteen entisten elämien kokemuksia ja muistoja, voi se yksistään vapauttaa paljon energiaa ja tuoda mukanaan mielenrauhaa ja armollisuutta omaa itseä kohtaan. Jos haluat tietoa yhteisestä elämästä jonkun läheisesi kanssa, voit nimetä hänet kanavointiin mukaan.

Lähetä minulle sähköpostia nevattaren@gmail.com. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseni tarkempaa aikaa kalenterista kanavoinnillesi.

Saat kanavoinnin sekä laskun sähköpostiisi sovittuna ajankohtana. Kanavointia varten sinun ei tarvitse erikseen valmistautua mitenkään, vaan voit viettää päiväsi täysin normaalisti ja lukea tulkinnan sitten, kun sinulla on siihen sopiva hetki.