Fenix – laaja energiahoito

Intuitiivinen energiahoito on energiahoidon muoto, jossa näkijä tekee hoitonsa kanavointiin ja energian lukemiseen pohjaten. Hän lukee ja kanavoi asiakkaan auraa, energian eri kerroksia sekä sielun viestejä. 

Toisinaan energiakeho kaipaa hieman laajempaa hoitoa ja puhdistusta. Esimerkiksi isojen muutosten äärellä, kun jokin vanha on jäämässä pois tai edessä on uusia suuntia, voi omaa olotilaa helpottaa jos energiajärjestelmää katsotaan perusteellisesti. Ikään kuin kuoritaan vanha ja kulahtanut villapaita pois, jotta uudella energialla on tilaa elää ja hengittää.

Hoidossa käydään läpi auran eri kerrokset ja puhdistetaan sekä tasapainotetaan mm. fyysisen kehon, tunnekehon ja mentaalikehon energiaa ja chakrajärjestelmän sekä feminiini- ja maskuliinienergian virtauksia. Hoito on intensiivinen, mutta eheyttävä kokemus, jossa tuen sinua ja energiajärjestelmääsi hoitamaan myös itse itseään.

Hoidon aikana nostetaan niin halutessasi myös kanavoituja viestejä.

Painotan energiahoidoissani aina turvalliseen tilaan ja energiasuojautumisen tärkeyteen. Muistathan myös, että energiahoito on hyvinvointia täydentävä, ei sairaanhoitoa korvaava palvelu.

60min aika sisältää hoidon, sekä lyhyen alku- ja loppukeskustelun.

Energiahoidon voit varata toteutettavaksi paikan päällä Luonnontilassa Kuopiossa (Särkiniementie 14) tai etähoitona.
Fenix-energiahoidossa koen tärkeäksi pitää avoimena reaaliaikaisen keskusteluyhteyden parhaan hoitokokemuksen takaamiseksi. Jos varaat ajan etähoitoon, olen sinuun hoidon ajan yhteydessä puhelimen välityksellä.

Siirry Ota Yhteyttä -välilehdelle varataksesi ajan energiahoitoon. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.