Kaikki minussa

Aura- ja energiajärjestelmän virtaukset

Kaikki minussa:
laaja ja kattava analyysi oman energiajärjestelmäsi virtauksesta

Tämä kirjallinen kanavointi on laaja katsaus omaan energiaasi ja sen värähtelyyn. Kanavoinnissa tarkastellaan mm. energiakeskustesi tilaa ja värähtelyä sekä tuodaan tietoisuuteesi informaatiota energiajärjestelmäsi muista taajuuksista kuten tunnekehosta, sisäisestä lapsesta, alitajunnasta ja maskuliini- ja feminiinienergiasta.

Kanavointi antaa sinulle ymmärrystä oman energiajärjestelmäsi tilasta ja siitä, kuinka se heijastaa kokonaisvaltaiseen olotilaasi, ajatuksiisi, tunteisiisi ja tuntemuksiisi ja elämäsi vallitseviin teemoihin. Lisäksi kanavoinnissa nostetaan esiin keinoja, joilla mahdollisia energiatukoksia voi itse hoitaa ja työstää ja siten kohottaa omaa värähtelyään ja palauttaa omaa energiajärjestelmää tasapainoon.

Kanavointini on kirjallinen, sillä yleensä tietoa tulee paljon, eikä kaikki siitä avaudu yhdeltä istumalta. Suosittelenkin, että annat kanavoinnillesi rauhassa aikaa, ja palaat lukemaan sen myöhemmin toistamiseenkin. Moni kuvaa, että kanavoinnista aukeaa jotain uutta vielä usean lukukerran jälkeenkin.

Lähetä minulle sähköpostia nevattaren@gmail.com. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseni tarkempaa aikaa kalenterista kanavoinnillesi.

Saat kanavoinnin sekä laskun sähköpostiisi sovittuna ajankohtana. Kanavointia varten sinun ei tarvitse erikseen valmistautua mitenkään, vaan voit viettää päiväsi täysin normaalisti ja lukea tulkinnan sitten, kun sinulla on siihen sopiva hetki.