Kanavointi

Kirjallinen kanavointi

Toisinaan olemme elämässä tilanteessa, jossa kaipaamme selkeyttä, vahvistusta tai uusia tulokulmia. Usein nämä tilanteet tulevat eteemme, kun olemme astumassa johonkin uuteen, tai sulkemassa ovea takanamme. Kanavointi voi auttaa sinua ymmärtämään kokemuksiasi, selkeyttämään nykytilannettasi ja avaamaan tulevien polkujesi potentiaaleja.

Kanavointi on energian lukemista ja henkimaailman, sielun ja korkeamman tietoisuuden viestien välittämistä. Kanavoinnin tarkoitus on tukea sinua tässä hetkessä, sekä auttaa ymmärtämään itseäsi, sieluasi ja kulkemaasi polkua paremmin. Minulle kanavointi on hyvin pyhää viestien välitystä: kyse ei ole ennustamisesta, vaan sielusi puheen ja energian sanoittamisesta tämän hetkisestä tilanteesta katsottuna.

Kanavointini on kirjallinen, sillä yleensä tietoa tulee paljon, eikä kaikki siitä avaudu yhdeltä istumalta. Suosittelenkin, että annat kanavoinnillesi rauhassa aikaa, ja palaat lukemaan sen myöhemmin toistamiseenkin. Moni kuvaa, että kanavoinnista aukeaa jotain uutta vielä usean lukukerran jälkeenkin.

Aiheita, joita kanavoinnissa esimerkiksi voi kysyä

  • Ihmissuhteet
  • Ura, koulutus ja talous
  • Elämän haasteet
  • Jonkin tunteen, teeman, tapahtuman tai ilmiön tarkastelu
  • Oma henkinen polku
  • Yleistulkinta / yleisesti esiin nousevat viestit

Kysymyksen muotoilU

Mitä yksityiskohtaisemmin kysyt, sitä syvemmän ja kattavamman kanavoinnin teon mahdollistat minulle. Ethän siis nimeä ainostaan teemoja kuten työ, terveys ja parisuhde, vaan kerrot miltä nämä teemat tässä hetkessä näyttävät ja millaista selkeyttä niihin haluaisit kysyä. Huomioithan kysymystesi muodostamisessa seuraavat apukysymykset:

  • Mikä mainitsemassasi teemassa / elämän osa-alueessa sinua mietityttää juuri nyt?
  • Miltä mainitsemasi teema / elämän osa alue-juuri nyt näyttäytyy?
  • Jos olet pohdit teeman äärellä erilaisten valintojen välillä, mitkä nämä valinnat ovat? (esim. urapolun valinnat)

Lähetä minulle sähköpostia nevattaren@gmail.com. Kerro viestissäsi omin sanoin tilanteestasi ja siitä, mihin toivot kanavointia. Huomioithan ystävällisesti, että pelkkä teeman nimeäminen ei riitä: pyydän sinun kertovan, mikä kyseisessä teemassa sinua pohdituttaa ja miksi, eli millaista tilannetta kohdallasi katson. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseni tarkempaa aikaa kalenterista kanavoinnillesi. Saat kanavoinnin sekä laskun sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.

Kanavointia varten sinun ei tarvitse erikseen valmistautua mitenkään, vaan voit viettää päiväsi täysin normaalisti ja lukea tulkinnan sitten, kun sinulla on siihen sopiva hetki. Jos sinulla herää lukemastasi tarkentavia lisäkysymyksiä, niin esitäthän ne kahden vuorokauden kuluessa kanavoinnin vastaanottamisesta.