Kodin energiat

KODIN ENERGIAPUHDISTUS OSANA OMAA HYVINVOINTIASI

Kodin energioita on tärkeää suojata ja puhdistaa, sillä onhan koti turvapaikkamme, jossa latautua ja levätä. Kodin energiat vaikuttavat helposti omaan mielialaan sekä siihen, kuinka helppoa tai haastavaa meidän on esimerkiksi levätä tai kuulla sydämen ja sielun viestejä ja ohjausta.

Kotiin saattaa kulkeutua toisten ihmisten energiaa, tai maa-alue pitää sisällään energiamuistoja menneestä. Ikävät tapahtumat, sanat tai tunteet voivat jäädä niin maaperään kuin rakennukseenkin, ja toisinaan vaikuttaa omaan olotilaamme ja kodin tunnelmaan. Myös väliin jääneet henget saattavat aiheuttaa päänvaivaa kodissa.

Kodin energiapuhdistuksessa katson ja puhdistan kotisi energiat. Saat kodin energioista ja puhdistuksesta kirjallisen koosteen sekä kanavoituja ohjeita kodin energioiden puhdistamiseen, suojaamiseen ja ylläpitämiseen.

Kokonaisuus toteutetaan etämuotoisesti sovitun päivän aikana. Sinun ei tarvitse varata omasta kalenteristasi tähän aikaa, vaan voit viettää päiväsi normaalisti.

Lähetä minulle sähköpostia nevattaren@gmail.com.
Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseni tarkempaa aikaa kalenterista kanavoinnillesi.

Saat kirjallisen koosteen sekä laskun sähköpostiisi sovittuna ajankohtana. Kanavointia varten sinun ei tarvitse erikseen valmistautua mitenkään, vaan voit viettää päiväsi täysin normaalisti ja lukea tulkinnan sitten, kun sinulla on siihen sopiva hetki.