Meditaatiot

Kevään 2024 meditaatiotunnit kerran kuussa Luonnontilassa (Särkiniementie 14, Kuopio)
Ilmoittautumiset ennakkoon sähköpostilla nevattaren@gmail.com tai suoraan varauskalenteriin alla olevasta linkistä.

Meditaatio I: tyyneys ja läsnäolo

Tiistaisin klo 19.00 – 19.45 (30.1. / 27.2. / 26.3. / 16.4.)
Hinta: Kertamaksu 8,00€ (sis. alv 24%)
Taso: helppo

Rentoutta, läsnäoloa sekä kehon ja mielen hyvinvointia ohjatuilla meditaatioilla. Helppoja läsnäoloharjoituksia, joiden tarkoitus on vähentää stressiä ja mielen, sekä kehon kireyksiä sekä lisätä lempeyttä, tyyneyttä ja läsnäoloa arkeen. 

Meditaatio I on kaikentasoisille suunnattu ryhmä, jonka tarkoitus on mahdollistaa pysähtyminen, rentoutuminen ja itsen äärelle laskeutuminen säännöllisesti ja ohjauksen tukemana.Tapaamiskertoihin sisältyy hetkeen laskeutuminen, halutessasi kupillinen teetä, ohjattu meditaatio, korttinosto sekä vapaamuotoinen loppukeskustelu halukkaiden kesken.

Säännöllisellä meditoinnilla on tutkitusti monipuolisia hyvinvointivaikutuksia (mm. unen laadun parantuminen, stressitason aleneminen, ahdistuksen ja kiputilojen vähentyminen, keho- ja tunneyhteyden sekä luovuuden vahvistuminen) Voit saapua meditaatioryhmään juuri sellaisena, kuin olet. Sinun ei tarvitse keskustella eikä jakaa, mutta halutessasi voit osallistua tunnin lopussa olevaan kokoavaan keskusteluun.  

Meditaatio II: näkymatkat ja sielunviestit

Torstaisin klo 19.00 – 19.45 (1.2. / 29.2. / 28.3. / 18.4.)
Hinta: Kertamaksu 8,00€ (sis. alv 24%)
Taso: sopii sinulle, jolle meditointi on ennestään tuttua

Ohjattuja näky- ja mielikuvamatkoja, joiden tarkoitus on rentouden ja läsnäolon lisäksi saatella sinua omien sielunviestiesi ja syvemmän itsetuntemuksen äärelle. Toisinaan tällaiset näkymatkat voivat tukea mm. varjotyöskentelyssä. Tila on kannateltu ja turvallinen, ja lopuksi voit halutessasi jakaa omia kokemuksiasi lempeän keskustelupiirin äärellä.

Meditaatiot saattelevat sinua vastaanottamaan viestejä alitajunnalta, henkiväeltä ja sielultasi näky- ja mielikuvamatkojen avulla. Meditaatioiden aikana saat tietoa omasta energiastasi ja sen tilasta, ja pääset myös ohjatusti tasapainottamaan ja puhdistamaan omaa energiaasi sekä lisäämään läsnäoloa, tyyneyttä ja lempeyttä kenttääsi.

Voit saapua meditaatioryhmään juuri sellaisena, kuin olet. Sinun ei tarvitse keskustella eikä jakaa, mutta halutessasi voit osallistua tunnin lopussa olevaan kokoavaan keskusteluun.