Tulkinnat ja energiahoidot

Kanavointi on energian lukemista ja sielun, korkeamman minän sekä henkimaailman viestien välittämistä. Kanavoidessani energiaasi yhdistyn energiakenttääsi ja haen tietoa sielultasi, korkeammalta minältäsi sekä tulkintaan mahdollisesti saapuvilta hengiltä, henkioppailta ja voimaeläimiltä. Tulkinnassa haen tietoa myös niin kutsutusta Akaasien Aikakirjasta, joka on sielusi ”tietokirjasto”. Se pitää sisällään koko sielunkierron historiasi kuten sielunsopimukset, oppiläksyt, karman, potentiaalit ja perusenergian värähtelyn. Kanavointi voi auttaa ymmärtämään kokemuksiasi, selkeyttämään nykytilannettasi ja avaamaan tulevien polkujesi potentiaaleja.

Kanavoinnin tarkoitus on tukea sinua tässä hetkessä ja auttaa ymmärtämään itseäsi sekä kulkemaasi polkua paremmin tässä elämässä läpi käymiäsi tunteita, ihmissuhteita, toistuvia teemoja tai muita elämän prosesseja. Näen itse kanavoinnin hyvin pyhänä viestinvälityksenä, jota toteutan mitä suurimmalla kunnioituksella ja nöyryydellä.

Tulkinta on kirjallinen kanavointi, jonka saat sovittuna päivänä sähköpostiisi.

Ohjeita kysymysten esittämiseen

Vältän kanavoinneissani ennustamista, vaikka tästä hetkestä käsin voidaankin tarkastella suuntaa, johon olemme kulkemassa vallitsevan energian siivin. Aika on kuitenkin illuusio, eikä tulevaisuutta voi yksiselitteisesti tarkastella – emme tarkkaan voi tietää milloin jotain tapahtuu, sillä tulevaisuus riippuu aina tämänhetkisistä ja seuraavista valinnoistamme. Jos kysyt esimerkiksi ”Milloin”, ei henkimaailma useinkaan anna päivämääriä, vaan sen sijaan antaa ohjeet mitä täytyy tapahtua, ennen kuin kysymäsi asia voi mahdollisesti toteutua.

En myöskään painota kanavointeja tulevaisuuteen. En siis todennäköisesti kerro sinulle montako lasta saat, pysytkö terveenä tai koska tapaat elämäsi rakkauden. Sen sijaan välitän sinulle viestejä juuri tähän hetkeen, jotta saat työkaluja ja vahvistusta kulkea polullasi eteenpäin niin, että pystyt ymmärtämään omaa sielunpolkuasi ja kokemuksiasi paremmin. Tulkinnat ovat myös voimakkaasti energiahoitavia kokemuksia, ja usein mahdollisesti jumissa ollut energia liikahtaa kanavoinnin myötä eteenpäin. Tietoisuuteen asioiden ja viestien nostaminen on voimakas tapa liikuttaa energiaa. Siksi näkijällä on myös suuri sanoittamisen vastuu.

Aiheita, joita kanavoinnissa voi kysyä

  • Ihmissuhteet
  • Ura, koulutus ja talous
  • Elämän haasteet
  • Jonkin tunteen, teeman, tapahtuman tai ilmiön tarkastelu
  • Oma henkinen polku
  • Yleistulkinta / yleisesti esiin nousevat viestit

Kysymyksen muotoilU

Mitä yksityiskohtaisemmin kysyt, sitä syvemmän ja kattavamman kanavoinnin teon mahdollistat minulle. Ethän siis nimeä ainostaan teemoja kuten työ, terveys ja parisuhde, vaan kerrot miltä nämä teemat tässä hetkessä näyttävät ja millaista selkeyttä niihin haluaisit kysyä. Huomioithan kysymystesi muodostamisessa seuraavat apukysymykset:

  • Mikä mainitsemassasi teemassa / elämän osa-alueessa sinua mietityttää juuri nyt?
  • Miltä mainitsemasi teema / elämän osa alue-juuri nyt näyttäytyy?
  • Jos olet pohdit teeman äärellä erilaisten valintojen välillä, mitkä nämä valinnat ovat? (esim. urapolun valinnat)

Kanavointi

75,00€
Kirjallinen kanavointi toimii polkuasi selkeyttävänä tulkintana. Se on sielusi, energiasi ja henkimaailman viestien välittämistä. Kanavoinnin tarkoitus on selkeyttää nykytilaasi, antaa vastauksia sinua pohdituttaviin kysymyksiin ja teemoihin sekä tuoda lohtua, vahvistusta ja uusia tulokulmia niihin teemoihin ja kysymyksiin, joita kanavointia varten nimeät

Yrittäjän energiakonsultaatio

75,00€
Kun kaipaat henkimaailman ja sielusi viestejä omaan yritystoimintaasi, sen kehittämiseen, linjaamiseen sekä ymmärtämiseen suhteessa omaan energiaasi.

Sieluyhteys – yhteiskanavointi kahdelle

120,00€
Kun haluatte tarkastella kahdenkeskistä ihmissuhdettanne sielunäkökulmasta. Kanavoinnissa tarkastellaan sielujenne yhteistä taivalta, potentiaaleja ja sielunsopimuksia niin tässä, kuin menneissäkin elämissä. Tulkinta sopii esimerkiksi ystäville, perheenjäsenille tai kumppaneille.

Aura- ja chakrajärjetelmän katsaus

75,00€
Kirjallisessa koosteessa saat kattavasti tietoa omasta energiajärjestelmästäsi ja sen värähtelystä sekä siitä, mihin sinun on ehkäpä hyvä kiinnittää huomiota, jotta energiakehosi värähtelee tasapainoisesti.

Entiset elämät

65,00€
Entisten elämien nostaminen tietoisuuteen voi auttaa ymmärtämään kokemuksia, tunteita tai toistuvia teemoja tässä elämässä.
Toisaalta lukukokemus on myös mielenkiintoinen matka omaan inkarnaatiohistoriaan.

Kodin energiat

40,00€
Sisältää kodin energiapuhdistuksen, kirjallisen koosteen sekä kanavoituja vinkkejä kodin energioiden puhdistamiseen ja ylläpitoon.

Lempeä energiahoito

60,00€
Kehon energiajärjestelmää puhdistava, tasapainottava ja rentouttava, lempeä hoito joka puhdistaa energiaasi, kun tunnet olosi väsyneeksi, kuormittuneeksi tai tunnistat olotilasi energeettisesti tukkoiseksi. Etäyhteydellä tai Luonnontilassa.

Fenix – laaja energiahoito

75,00€
Kokonaisvaltainen energiahoito, joka uudistaa, puhdistaa ja päivittää koko energiajärjestelmää. Kanavoitu, voimakas hoito esimerkiksi muutosten äärellä. Hoito toteutetaan etäyhteydellä tai Luonnontilassa.

Kaikki meissä ja ympärillämme on energiaa

Olen tehnyt energiahoitoja vuodesta 2013 saakka ja käynyt aiheen tiimoilta erilaisia koulutuksia, mutta vähitellen oma ammattitaitoni on syventynyt sieluni ja henkimaailman opastuksessa – kokemuksen ja kanavoidun tiedon kautta. Energiahoitoni ovat intuitiivisia, joskin mukailevat tiettyä runkoa.

Energiahoidossa puhdistetaan ja ladataan energiakenttää ja sen eri kerroksia ja taajuuksia. Energiahoidolla voidaan hoitaa mm. fyysistä kehoa, tunnekehoa, mentaalikehoa sekä chakrajärjestelmää. Painotan, että kyse ei ole korvaavasta, vaan täydentävästä hoidosta, jolla voidaan tukea omaa hyvinvointia.

Sinulla ei tarvitse olla mitään tiettyä ”vaivaa” saapuessasi energiahoitoon. Yhtä lailla, kuin meidän on hyvä käydä lihaksia ylläpitävässä hieronnassa, on energiahoidostakin säännöllisesti tehtynä hyötyä – se kirkastaa mieltä ja keventää oloa. Toisinaan kannamme mukanamme energiaa toisista ihmisistä, muistoista tai ikävistä tunteista ja tapahtumista. Kiire, stressi ja eräänlainen omalta polulta eksyminen voi näkyä tukkeutuneena energiana, jota energiahoidossa puhdistetaan.

Tehtäväni energiahoitajana ei suinkaan ole parantaa sinua, vaan tukea omaa energiajärjestelmääsi toipumaan ja latautumaan niin, että se toimii hyvinvointisi tueksi. Tasapainossa virtaava energia auttaa meitä kohtaamaan ja käsittelemään arjen haasteita ja tunteita tyynemmin ja tasapainoisemmin, sekä auttaa meitä linjautumaan itseemme, omaan totuuteemme ja omaan voimaamme.